Ridică-ți standardele - Crează site web afacerii tale - CERE OFERTĂ

Promovare Social Media

Campaniile publicitare în social media oferă avantajul că pot atinge un public foarte numeros și foarte bine țintit. Ele pot ajunge atât la publicul larg dintr-o anumită zonă cât și la anumite categorii de vârstă, oameni cu anumite preocupări, jurnaliști și bloggeri, a căror părere poate influența părerea generală. Ceea ce este important la platformele de socializare este nu numai faptul că o anumită campanie poate atinge publicul țintă ci și faptul că publicul la rândul său poate posta comentarii sau poate reacționa, lucru văzut și de prietenii acestora, fapt care duce la o creștere a expunerii și la obținerea unui feed-back cu privire la anumite produse sau brand-uri.

Veniți alături de noi pentru a vă promova produsele și serviciile cu rezultate excelente în rețelele de socializare Facebook, Twitter si Google+! Aveți un produs nou? Noi ne vom asigura că află imediat clienții dumneavoastră deja existenți plus un public mai larg ce poate fi convertit în clienți.

Global Code vă poate oferi ajutorul necesar pentru creșterea numărului de clienți cu ajutorul paginilor de socializare. Prin alegerea unui public țintă cat mai bine targetat, care să fie interesat de produsele sau serviciile vândute și care să aibă nevoie de ele, se poate obține o creștere atât a numărului de urmăritori de pe pagină, cât și a expunerii, ca urmare a interacțiunii acestora cu postările paginii.

Odată cu creșterea numărului de utilizatori a rețelelor sociale, marketingul s-a adaptat acestor noi oportunități, prin crearea de campanii de prezentare a unor produse și servicii și de obținere a unui feed-back imediat de la potențialii cumpărători, într-o manieră mai directă și mai eficientă decât mijloacele clasice.

Paginile de socializare pot fi optimizate prin alegerea unor postări relevante și interesante care duc la creșterea vizibilității atât în fața celor ce urmăresc pagina cat și a prietenilor lor, care pot vedea postările la care aceștia reacționează.

ESTI ÎN CĂUTAREA UNEI APLICAȚII WEB/ SITE WEB?

DOREȘTI PROMOVARE?

Completează următorul formular

Formularul NextLevel