În prezent, când totul s-a mutat online, decizia de a investi într-un magazin online e una foarte înțeleaptă. Având ca scop principal vânzarea produselor sau serviciilor, acestea oferă potențialilor clienți detalii despre ceea ce vindeți și ocazia de a cumpăra fără a fi nevoiți să se deplaseze fizic în incinta unui magazin. Din acest motiv, un magazin online poate ajunge la clienți dintr-o zonă mult mai extinsă, produsele putând fi expediate aproape oriunde, în funcție de produs și costurile de transport. Tot aici, produsele dumneavoastră pot fi promovate cu ajutorul unor imagini reprezentative și a unor descrieri clare și complete, valorificând astfel calitățile lor și convingând vizitatorii de necesitatea de a achiziționa. De asemenea fiind pe o platformă virtuală, scăpați de cheltuielile de întreținere lunară și de plata unei chirii și a unor salarii, pe care le implică un magazin de desfacere, acești bani putând fi investiți în stocul de marfă sau în extinderea lui cu produse noi.

Printr-un design intuitiv, un marketing bun și produse de calitate puteți forma cu ușurință o clientela de bază în continuă creștere. Cu ajutorul recenziilor lăsate de clienții mulțumiți, și a campaniilor de promovare online, puteți câștiga încrederea unor noi clienți și astfel să obțineți vânzări și profituri mari care ar fi fost mult mai greu de obținut într-un magazin cu sediu fizic, ce se adresează doar populației din zona învecinată.

Dacă un magazin online este afacerea în care vă decideți să investiți, Global Code vă poate ajuta în tot ce ține de domeniul online, de la alegerea unui model de magazin potrivit produselor pe care le vindeți, până la promovare. Vom fi alături de dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă alegeți tema, culorile și tipul de funcționalități de care aveți nevoie. Mai mult decât atât, vă putem oferi sisteme securizate de integrare a plaților, pentru plata produselor cu cardul, iar ulterior după lansarea online a magazinului, pachete complete de promovare online, ce includ optimizare SEO, promovare SEM și social media. De asemenea, vă putem ajuta să găsiți cele mai relevante denumiri pentru produsele dumneavoastră, pentru a apărea în rezultatele celor care le caută.

Avantajele unui magazin online

Un magazin online va poate apropia de clientii dumneavoastra oferindu-le o modalitate de a va putea accesa magazinul 24/7 rezultand astfel la o expunere mai semnificativa a produselor sau serviciilor intentionate vanzarii.

Cere oferta

Design intuitiv

Design-ul unui magazin online poate face diferenta dintre o afacere de succes si una banala. Tocmai de aceea este important sa oferim vizitatorilor paginii dumneavoastra o experienta cat mai placuta pe parcursul navigarii. Accesul facil la produse, la informatii si efectuarea comenzilor intr-o maniera cat mai simpla fiind o parte vitala a oricarei afacere online.

Pentru o mai buna exprimare a indentitatii fiecarei afaceri, un design personalizat va poate crea imaginea dorita in fata clientilor.

Cere oferta

Administrare usoara

Pentru a nu avea o bataie de cap in plus, o administrare usoara a site-ului dumneavoastra va permite sa va logati, sa adaugati sau sa scoateti produse, sa schimbati preturi intr-o maniera cat mai accesibila.

Puteti adauga optiuni si filtre nelimitate pe produse, numar nelimitat de poze pe produs toate acestea pentru a avea un site suficient de descriptiv si pentru a facilita cumpataturile online pe pagina dumneavoastra.

Cere oferta