facebook

Promovare SEM

promovare sem

Promovarea Seach Engine Marketing (SEM) este cel mai rapid tip de promovare, care aduce produsul sau serviciul tău în fața potențialilor clienți exact atunci când caută bunurile sau serviciile tale!

Search engine marketing (SEM) este o formă de marketing online care presupune creșterea vizibilității unei pagini, sau a unui site, prin intermediului unor reclame cu cost per clic (CPC) ce apar în rezultatele de căutare ale unui motor, după un anumit cuvânt cheie. Cel mai folosit serviciu SEM este Google Ads (AdWords).

Spre deosebire de campaniile SEO care au nevoie de timp ca să își producă efectele, campaniile Ads au marele avantaj că pot începe imediat. În acest fel, orice site nou poate obține o creștere semnificativă a traficului încă de la început. Reprezintă o metoda de creștere a vizibilității complementară campaniilor SEO si se pot seta în funcție de bugetul zilnic al fiecărui client.

Global Code oferă servicii GRATUITE de setare și mentenanță a campaniilor Ads pentru clienții ce au ales deja servicii de promovare SEO, pentru a-i ajuta să obțină o creștere imediată a traficului pe site-urile lor. În acest fel, campaniile SEO si SEM vor fi coordonate pentru obținerea celor mai bune rezultate.

Prin alegerea cuvintelor cheie cele mai potrivite, organizarea lor în grupuri, compunerea unor texte atractive și optimizarea paginilor din site, firma noastră se va asigura de relevanța reclamelor dumneavoastră și obținerea unui Quality Score cât mai bun. Acest lucru se reflectă într-un preț mai bun per click și printr-o eficiența crescută a campaniei dumneavoastră

contact globalcode
Scroll to Top