facebook

Creare Site Web/ Servicii Realizare Site

Firma Servicii Creare Site Web

Suntem mai mult decât o firmă care oferă servicii de creare site-uri web, suntem partenerii tăi pe acest drum către succes. Dacă ești pregătit să pornești în această călătorie, nu ezita să ne contactezi pentru a pune la punct detaliile pentru construirea website-ului potrivit pentru afacerea ta, dar și strategia câștigătoare care îți va aduce mai multă vizibilitate, trafic și vânzări. Hai să vorbim despre viitoarea ta carte de vizită în mediul online!

Realizarea site-ului

  • Site-urile concepute de noi sunt compatibile cu orice tip de dispozitiv (responsive).
  • Administrare simplă și intuitivă 
  • Construim site-uri excelentefoarte rapide si cu o securitate sporită.
  • Folosim tehnologii de actualitate.

Creare Site Web prin Global Code

Astazi paginile web sunt afisate pe mai multe tipuri de dispozitive, cum ar fi: calculatoare, tablete, smartphone-uri etc.

Prin tehnicile de adaptare folosite, site-ul dumneavoastra se va redimensiona automat, incadrandu-se perfect pe dimensiunea ecranului dispozitivului folosit.

Mai mult, acesta va fi corect afisat indiferent de browser-ul folosit.

Design-ul site-ului poate fi creat sau modificat in functie de preferintele dvs.

Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare va creste vizibiliatea site-ului pentru cautarile relevante legate de serviciile sau produsele prezentate pe site.

Crearea unui site web implică muncă de calitate pentru a-ti asigura securitatea, accesibilitatea si viteza paginii web: Prețul pentru crearea unui site web de prezentare pornește de la 500 euro în funcție de nevoile și preferințele tale.

Website-ul este cartea de vizită a oricărei afaceri, iar noi suntem aici să te ajutăm să arăți prezentabil în fața potențialilor clienți, furnizori sau parteneri de afaceri. Din punctul nostru de vedere, un site profesionist trebuie să bifeze anumite caracteristici: să aibă un design personalizat, care iese în evidență și se diferențiază de restul competitorilor, să ofere o încărcare rapidă a paginilor și o navigare ușoară, să aibă o interfață prietenoasă, să ofere informații utile utilizatorilor și o experiență plăcută.

Scopul nostru este să construim site-uri web care păstrează utilizatorii o perioadă cât mai lungă de timp pe pagini, îi determină să se întoarcă periodic și să recomande și altora produsele sau serviciile tale, website-uri optimizate corect din punct de vedere SEO, vizibile în motoarele de căutare care atrag trafic și un număr din ce în ce mai mare de clienți. Pentru că pe termen lung, aceste site-uri web aduc cele mai mari vânzări.

Cere ofertă personalizată:

E-mail la adresa: contact@globalcode.ro

SAU

Formularul de mai jos – cel mai rapid mod de a primi o ofertă personalizată!

contact globalcode
Scroll to Top