Crearea unui site web excelent

Crearea site-ului

  • Site-urile concepute de noi sunt compatibile cu orice tip de dispozitiv (responsive).
  • Pentru o administrare simplă și intuitivă, am construit o platformă proprie, prin care construim site-uri excelente, foarte rapide si cu o securitate sporită.
  • Folosim tehnologii de actualitate.

Astazi paginile web sunt afisate pe mai multe tipuri de dispozitive, cum ar fi: calculatoare, tablete, smartphone-uri etc.

Prin tehnicile de adaptare folosite, site-ul dumneavoastra se va redimensiona automat, incadrandu-se perfect pe dimensiunea ecranului dispozitivului folosit.

Mai mult, acesta va fi corect afisat indiferent de browser-ul folosit.

Platforma de administrare a site-ului este intuitiva si optimizata pentru nevoile fiecarui administrator, putand fi accesata de pe orice dispozitiv.

Pagini dinamice, nelimitate si administrabile

Realizarea unui site web in fuctie de preferintele dvs. va pune la dispozitie Platforma Global Code prin care puteti crea pagini nelimitate, adaugarea de imagini, scrierea noutatiilor, schimbarea logo-ului etc.

Gestionarea clientilor

In functie de cerere, platforma Global Code contine o sectiune de gestionare a clientilor si emitere a proformelor si a facturilor catre acestia.

Design-ul site-ului poate fi creat sau modificat in functie de preferintele dvs.

Optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare va creste vizibiliatea site-ului pentru cautarile relevante legate de serviciile sau produsele prezentate pe site.

Crearea unui site web implică muncă de calitate pentru a-ti asigura securitatea, accesibilitatea si viteza paginii web: Prețul pentru crearea unui site web de prezentare pornește de la 500 euro în funcție de nevoile și preferințele tale.

ESTI ÎN CĂUTAREA UNEI APLICAȚII WEB/ SITE WEB?

DOREȘTI PROMOVARE?

Completează următorul formular

Formularul NextLevel