În momentul de față, folosirea calculatoarelor în toate domeniile economiei a atins un nivel fără precedent. Indiferent despre ce domeniu al economiei este vorba, cele mai multe firme folosesc diferite programe care să le ajute să își sistematizeze informațiile pentru a economisi timp și a fi mai eficiente. Acest lucru este valabil și când vorbim despre un soft de gestiune, și când vorbim despre programe complexe de administrare a unor baze de clienți cu diferite filtre și funcții, care să permită în orice moment obținerea de informații despre situația tuturor contractelor pe care firma le are la un moment dat. În oricare dintre cazuri, softul respectiv pe de o parte elimină erorile umane și pe de altă parte, permite efectuarea unor acțiuni complexe într-un timp scurt ca urmare a funcțiilor, care dintr-un click pot fi aplicate într-un caz specific sau pentru o întreagă categorie. Din aceste motive, firmele investesc în produse de software cu aplicare pe domeniul lor, de regulă produse cunoscute, de la niște firme consacrate, și pentru care trebuie plătite licențe în funcție de numărul de calculatoare pe care sunt instalate. Problema este că într-o firmă cu multe calculatoare, licențele pot duce la costuri mai mari decât un soft realizat pe comandă, iar pe lângă problema costurilor există și problema fiabilității. Programele standard au de regula un număr mare de funcții, multe dintre ele fiind inutile pentru o anumită afacere, în timp ce anumite funcții necesare, lipsesc. Din aceste motive, există varianta simplă și eficientă de a folosi un soft comandat, care să prezinte exact caracteristicile dorite.

Pentru toți cei ce au nevoie de programe sau aplicații personalizate, Global Code oferă soluții custom practice, intuitive și fiabile. Indiferent dacă este vorba despre un program sau o aplicație web, stabilim împreună cu clienții noștri care este cea mai buna variantă pentru ei, cum doresc să arate, ce funcții să aibă, setări de securitate, etc. Odată ce ne-am lămurit cum trebuie sa fie produsul final, ne ocupam de realizarea lui și de testare, pentru a ne asigura ca nu vor exista probleme în utilizarea lui.

În final, clientul nostru obține un soft sau o aplicație web făcuta în funcție de nevoile și așteptările lui, ușor de utilizat de întreaga firmă, și care se potrivește perfect fluxului din afacerea respectivă, lucru care mărește eficiența activităților și duce la creșterea profitului.

Avantajele softurilor pe comandă

Spre deosebire de softurile existente pe piață, cele custom răspund exact nevoilor din firma dumneavoastră, asigurând eficientizarea activităților și deci creșterea profitului. Prezinta exact caracteristicile pe care le doriți și elimină problema costurilor cu licențele de instalare pe calculatoarele din firmă.

Cere oferta

Tipuri de software pe comandă

Indiferent de tipul activității pe care o desfășurați, Global Code poate dezvolta softuri personalizate. Cele mai utilizate tipuri de soft în economie sunt cele de tipul BI (business intelligence), CRM (customer relationship manager), ERP (enterprise resource planning), contabilitate, gestiune, managementul proiectului, resurse umane, etc.

Cere oferta

Avantajele aplicațiilor web pe comandă

Ca și softurile custom, aplicațiile pe comandă prezintă exact caracteristicile alese de client, dar spre deosebire de softuri care pot fi folosite doar acolo unde sunt instalate, aplicațiile pot fi folosite de oriunde, programul rulând pe un server, de unde poate fi accesat cu orice browser. Orice modificări se fac, acestea au loc direct pe server și pot fi văzute de toți ceilalți utilizatori în timp real, lucru ce face ca activitățile tuturor să poată fi coordonate concomitent, chiar dacă lucrează din locuri diferite.

Cere oferta

Tipuri de aplicatii web pe comandă

Printre cele mai uzuale aplicații web sunt cele CRM care sunt necesare în toate firmele mari cu mii sau milioane de clienți, care altfel ar fi imposibil de manageriat. Alături de acestea se folosesc și aplicații de transmitere automata a unor mesaje către clienți existenți sau către contacte dintr-o baza de date, aplicații de gestiune, de calcul al prețurilor, aplicații de monitorizare a activității angajaților, pentru turism, pentru calculul polițelor de asigurare, etc. Pentru oricare dintre aceste aplicații, Global Code poate găsi varianta cea mai potrivită nevoilor dumneavoastră, care să vă ajuta în atingerea rezultatelor urmărite.

Cere oferta