facebook

3 motive pentru care orice afacere are nevoie de un website

3 motive pentru care orice afacere are nevoie de un website

Dacă ești pe punctul de a-ți lansa o afacere sau vrei să îți promovezi produsele sau serviciile din portofoliu într-un mod eficient și ieftin, avem noi soluția pentru tine: un website dedicat afacerii tale. În anul 2021, unul dintre indicatorii seriozității și profesionalismului unei afaceri, oricât de mică ar fi ea, este existența unui website. Nu este de ajuns doar să ai un website, ci trebuie să te ocupi de el îndeaproape, să actualizezi tot timpul informațiile și să îl îmbunătățești periodic pentru a oferi clienților sau potențialilor clienți cea mai bună experiență. Dacă nu te-ai încumetat până acum să faci pasul către creare site, iată 3 motive pentru care ar trebui să treci la treabă!

Site-ul este prima carte de vizită a afacerii tale

Uneori, primul contact al clientului cu afacerea ta este website-ul. Atât. Nu ai ocazia să vorbești cu el față în față și să îl convingi să cumpere de la tine. Site-ul va face acest lucru pentru tine, el te reprezintă în relația cu clienții sau partenerii, este o adevărată carte de vizită. Răsfoind paginile website-ului, clienții vor afla cine ești, care este misiunea ta și ce vinzi – site-ul trebuie să răspundă în primă fază la toate întrebările pe care un client și le-ar putea pune în legătură cu afacerea ta.

Site-ul este o modalitate de promovare mult mai ieftină

Startul pandemiei de coronavirus a adus și schimbări în comerț, multe afaceri mutându-se în mediul online pentru a putea supraviețui și pentru a putea fi mai aproape de clienți. Dacă până acum investeai în tot felul de flyere, poate ar fi cazul să te gândești să investești și în servicii de creare site și de promovare a activității în mediul online. Vei ajunge singur la concluzia că site-ul este o modalitate mult mai ieftină de promovare a produselor și serviciilor pe care le oferi. Mai mult decât atât, un site îți aduce și vizibilitate mai mare – poți ajunge la clienți din toate colțurile lumii fără prea mult efort. Primul pas este de obicei cel mai greu, așa că, Global Code îți sare în ajutor și îți oferă servicii personalizate în funcție de nevoile pe care le ai!

Site-ul îți aduce mai multe vânzări pentru că este disponibil non-stop

Dacă ai un magazin fizic, vânzările tale sunt limitate la un program. Acest lucru nu se întâmplă în cazul unui magazin online pentru că aici produsele și serviciile tale sunt disponibile non-stop. Nimic nu îl va împiedica pe clientul tău să plaseze o comandă la ora 3 dimineața și treptat vei vedea că volumul vânzărilor tale va începe să crească. Investiția pe care o faci într-un site (și care apropo, nu este chiar atât de mare) va fi recuperată imediat printr-un volum mai mare de vânzări.

Așa că, dacă nu ai un website dedicat pentru afacerea ta, nu mai ezita și contactează Global Code pentru a pune la punct toate detaliile! Primul pas către dezvoltarea și creșterea rapidă a afacerii tale este construirea unui website care să vorbească de la sine!

contact globalcode
Scroll to Top