facebook

Firma perfectă pentru promovare. Ce condiții trebuie sa îndeplinească?

Firma perfectă pentru promovare

Un business aflat la inceput are o multime de misiuni de dus la bun sfarsit: sa isi faca un plan de afacere cat mai bun, sa isi contureze un buget corect, sa se asigure ca ofera produse sau servicii de calitate si sa se promoveze. Fara doar si poate, cea mai buna varianta prin care se poate obtine o promovare de buna calitate este printr-o firma de promovare. Exista multi proaspeti antreprenori care decid sa ia in propriile maini misiunea de a-si promova firma, esuand rapid.

Totusi, nici decizia de a apela la astfel de servicii nu are un succes garantat. Exista firme si firme, iar rezultatele sunt direct proportionale cu anumite caracteristici pe care fiecare dintre aceste firme le respecta.

Care sunt caracteristicile pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand cauti?

Portofoliul. Este esential ca firma pe care o alegi sa aiba un portofoliu vast si sa poata dovedi rezultatele pe care le-a oferit altor firme. In cazul in care portofoliu lipseste, poti sa negociezi la sange costurile. O firma care se ocupa de promovare si este la inceput poate sa ofere, la randul sau, rezultate bune, insa daca nu ofera o garantie asupra acestui lucru poti profita destul de mult.

Oamenii din echipa. Atunci cand incepi sa colaborezi cu cineva este bine sa iti cunosti in detaliu colaboratorii. Tocmai de aceea, este indicat sa soliciti o intalnire si sa aveti o discutie constructiva. Vorbind fata in fata cu echipa care se ocupa de promovare poti sa le explici mult mai usor ceea ce iti doresti si ei pot sa iti explice mult mai usor ceea ce urmeaza sa faca.

Costul. Costurile sunt extrem de variate atunci cand vine vorba despre promovarea online. Nu! Nu trebuie sa cauti cel mai mic cost. De regula, un cost mic ascunde ineficienta sau alte costuri ascunse. Incearca sa analizezi in detaliu pretul care ti se solicita si sa intelegi cu exactitate pentru ce platesti.

Contractul. Evident, orice colaborare trebuie sa se concretizeze printr-un contract. Contractul trebuie sa fie foarte clar si sa contureze cu exactitate serviciile ce urmeaza a fi prestate. In cazul in care gasesti elemente vagi in contract, este bine sa ceri refacerea lor.

Parerile altor clienti. Daca ai facut rost de un portofoliu, poti sa faci un mic sondaj printre clientii firmei cu care colaborezi. Vei descoperi pareri pertinente si cu siguranta, daca exista clienti nemultumiti, vei da de ei.

contact globalcode
Scroll to Top