facebook

Pachete digitale personalizate pentru femeile antreprenor

Pachete digitale personalizate pentru femeile antreprenor

Știai că la nivel global, doar 11% dintre femei ocupă statutul de antreprenor? Cu toate acestea, se pare că în România, femeile au mai mult curaj să o ia pe acest drum al antreprenoriatului – 37% din totalul de asociați/acționari din România sunt femei (conform ultimelor date publicate în 2021 de către ONRC).

Portretul femeii antreprenor al anului 2022

Și totuși, ce le motivează pe femei să intre în această lume a afacerilor? Dacă urmărim interviuri cu femei de succes din România, vom vedea că majoritatea au fost ghidate de dorința de a-și urma visele și valorile. Altele au vrut ca prin activitatea pe care o desfășoară să aducă un plus comunității în care trăiesc. Sunt și femei care au renunțat la job-ul dintr-o companie și au pornit pe cont propriu în momentul în care au simțit că se plafonează și că nu mai există loc de evoluție în acel loc. Toate însă sunt femei curajoase care și-au depășit limitele, au ieșit din zona de confort și și-au transformat visele în realitate. Așa că, dacă ar fi să facem un portret al femeii antreprenor, am pune pe primul loc curajul – îți trebuie o mică doză de nebunie să lași securitatea unui job stabil și să pornești pe un drum al antreprenoriatului, cu obstacole la tot pasul.

Programul Femeia Antreprenor 2022

Din dorința de a susține cât mai multe femei în acest demers, dar și de a diminua decalajul dintre femei și bărbați antreprenori, Guvernul a dat startul programului Femeia Antreprenor 2022 prin care orice societate care are cel puțin o femeie în rândul asociaților (care deține minim 50% din acțiunile societății) poate aplica pentru o finanțare nerambursabilă de 100.000 lei pentru cele care își asumă crearea unui singur loc de muncă și de 200.000 lei pentru cele care își asumă crearea a două locuri de muncă. Obiectivul principal al acestui program de finanțare este sprijinirea înființării și dezvoltării afacerilor înființate și conduse de către femei, în vederea obținerii unei creșteri economice sustenabile, bazată pe digitalizare, dezvoltare durabilă și inovare. Într-un final, se dorește eliminarea prejudecăților care spun că femeile ar trebui să se dedice mai mult vieții de familie și mai puțin celei profesionale. Femeile pot fi bune soții, mame și antreprenori în aceeași măsură.

Cu ce te putem noi ajuta?

Global Code vine în ajutorul tuturor femeilor antreprenor cu un pachet digital femeia antreprenor  ce conține crearea unui website personalizat, a unui magazin online, a aplicațiilor web intuitive, construite pe platformă proprie, găzduire gratuită (un an), mentenanță gratuită (6 luni), promovare SEO și SEM. Cu alte cuvinte, te ajutăm să îți construiești și să îți menții o prezență online puternică. Așa că, dacă te gândești să aplici pentru programul Femeia Antreprenor 2022, nu uita să iei în considerare și partea digitală care te va ajuta să ajungi la cât mai mulți clienți. Scrie-ne pentru a obține o ofertă personalizată, pliată pe nevoile și obiectivele tale! Alătură-te comunității de femei antreprenor din România, fă primii pași în antreprenoriat și culege roadele muncii tale!

contact globalcode
Scroll to Top