facebook

Vizibilitate mai mare în mediul online pentru start-up-ul tău!

pachet digital start up nation

În curând se va deschide programul Start-up Nation 2022, iar noi ne-am gândit să venim în ajutorul tuturor afacerilor care câștigă finanțare nerambursabilă de la stat cu un pachet de servicii digitale pentru creșterea vizibilității în mediul online. Am spus asta de mai multe ori: dacă nu ești prezent și activ în mediul online, clienții tăi nu au cum să ajungă la tine. Dacă ai făcut un efort până acum, te-ai gândit la un plan de afaceri fără cusur, care va lua (sau a luat) punctaj maxim, de ce să nu crești această afacere în care ai investit atât de mult timp și suflet?

Ce cuprinde un pachet digital pentru start up-urile anului 2022?

Am conceput un pachet digital Start-up Nation complet pentru start up-uri, un pachet care cuprinde toate elementele necesare pentru creșterea vizibilității și a notorietății în mediul online. Tu nu trebuie să faci nimic special, ci doar să ne oferi o prezentare a afacerii, iar noi îți vom face o ofertă personalizată, în funcție de nevoile pe care le ai, dar și de specificul start up-ului.

Primul pas pe care trebuie să îl facem este realizarea unui website de prezentare. Dacă nu ai un domeniu, îți oferim suport în procesul de înregistrare al domeniului, dar și un an de găzduire gratuită. Apoi putem trece la conceperea propriu-zisă a site-ului, de la tematică, meniu, pagini, chiar și conținut creativ, dacă ai nevoie. Website-ul va fi cartea de vizită a afacerii tale, va fi adaptat pentru orice tip de dispozitiv (PC, smartphone, tabletă), și va bifa toate cerințele pentru o experiență cât mai plăcută a utilizatorului. Dacă ai nevoie și de un magazin online, ne vom asigura că va fi conceput astfel încât să fie ușor de administrat și intuitiv pentru utilizatori. Pe scurt, vom concepe un shop online care va vinde încă din momentul în care va deveni vizibil.

Aplicațiile web au și ele un rol important în dezvoltarea unei afaceri, așa că, dacă ai o idee de aplicație care să aduce un plus de valoare clienților tăi, spune-ne ce îți dorești și noi ne apucăm de treabă! Avem exeriență în realizarea aplicațiilor web personalizate, fiabile, intruitive, construite pe platformă proprie.

Colaborarea noastră nu se încheie după predarea website-ului sau a magazinul online pentru că vizibilitatea pe Internet crește doar în urma promovărilor și a lucrărilor de mentenanță. Așa că, îți oferim și servicii de promovare SEO pentru o creștere organică în motoarele de căutare, dar și servicii de promovare SEM sau Google ADS, care are avantajul de a aduce rezultate rapide, instant. Timp de 6 luni ai serviciile de mentenanță gratuită (actualizare periodică, verificare, intervenție, securitate, suport, adrese de e-mail personalizate, etc.), însă putem extinde colaborarea dacă ai fost mulțumit de echipa noastră.

Un astfel de pachet este util nu doar start up-urilor din 2022, ci oricărei afaceri aflată la început de drum. Noi îți oferim acel boost pentru o prezență online cât mai vizibilă. Așa că, dacă ai nevoie de ajutorul nostru, nu ezita să ne contactezi și noi îți vom face o ofertă personalizată, greu de refuzat! Iar rezultatele nu vor ezita să apară.

contact globalcode
Scroll to Top