facebook

3 motive pentru care ai nevoie de servicii de mentenanță website

3 motive pentru care ai nevoie de servicii de mentenanță website

Serviciile de mentenanță pentru un website nu reprezintă un moft, ci mai degrabă o necesitate. În acest fel, potențialii clienți vor fi mereu la curent cu schimbările care apar în activitatea ta, website-ul le va oferi o experiență de navigare îmbunătățită, iar toate aceste elemente vor aduce un plus în procesul de optimizare SEO. Despre mentenanța website-ului am mai vorbit într-un articol pe blog, însă astăzi vrem să îți prezentăm 3 motive pentru care ai nevoie de astfel de servicii, indiferent de tipul website-ului sau de domeniul în care activezi.

Serviciile de mentenanță te ajută să îți păstrezi website-ul în siguranță.

Hackerii abia așteaptă să descopere lacune de securitate sau vulnerabilități în protecția unui website pentru a le exploata. Serviciile de mentenanta site web te ajută să elimini acea țintă de pe spate și să fii mereu cu un pas în fața hackerilor. Un server actualizat, care funcționează cu cele mai recente software-uri și plug-in-uri nu mai este chiar atât de atractiv pentru persoanele rău voitoare.

Acordarea unei atenții sporite asupra protecției și siguranței website-ului tău te ajută să crești credibilitatea în ochii clienților tăi, mai ales dacă activezi în domeniul de e-commerce. Persoanele care cumpără bunuri și servicii online vor ca datele lor personale să fie în siguranță, iar dacă tu investești în întreținerea site-ului și în securitate, vei câștiga clienți loiali care cumpără frecvent.

Serviciile de mentenanță te ajută să îți păstrezi primele poziții în pagina de rezultate.

O strategie SEO bine pusă la punct îți va aduce rezultatele dorite, însă asta nu înseamnă că aici se termină totul. Mentenanța site-ului te ajută să îți păstrezi primele poziții în pagina de rezultate – motoarele de căutare evaluează în mod pozitiv website-urile actualizate, fără erori, care au o viteză mare de încărcare și oferă clientului o navigare facilă. În plus, așa vei câștiga și mai multă vizibilitate în mediul online – nu mai este un secret faptul că un loc bun în clasament atrage și mai mulți vizitatori și potențiali clienți. Ca să te convingi de acest lucru, este suficient să te gândești la ultima dată când ai căutat ceva cu ajutorul motoarelor de căutare. Ai ajuns la pagina a doua cu rezultate?

Serviciile de mentenanță te ajută să ieși în evidență în fața concurenței.

O platformă actualizată la zi, cu o tematică modernă, back-up-uri periodice și conținut de calitate nu are cum să nu iasă în evidență. Website-ul este un instrument bun prin care poți obține un avantaj competitiv, iar noi suntem aici pentru a te ajuta să ai mereu un website pus la punct, care funcționează perfect la orice oră din zi și din noapte, și care asigură o experiență plăcută fiecărui utilizator.

Dacă nu ai luat în serios până acum mentenanța site-ului și nu mai ții minte când au fost făcute ultimele verificări sau testări, nu ezita să ne contactezi! În funcție de nevoile pe care le ai îți putem propune un plan personalizat cu servicii de mentenanță website care te va ajuta să devii mai vizibil, mai credibil și mai popular în mediul online.

contact globalcode
Scroll to Top